Behandelingen

Pure Renewal

Makkelijker handelbaar, pluisvrij haar - circa 3-4 maanden

De Pure Renewal is de vertrouwde keratine formule van Keratherapy. Deze behandeling is alleen te verkrijgen in professionele Keratherapy salon en geeft circa 3- 4 maanden glanzender, pluisvrij en makkelijker handelbaar haar.

resultaat

De Pure Renewal behandeling geeft maandenlang (circa 3-4 maanden) makkelijker handelbaar, glanzender, pluisvrij haar en afhankelijk van uw wens kunnen uw krullen/ slagen getemd (gladder, maar niet volledig steil) worden of behouden. De behandeling duurt, afhankelijk van de lengte en hoeveelheid haar, circa 2 - 3 uur.

behandeling

De behandeling begint met het wassen van het haar met de Pre Treatment, Clean Start Shampoo. Deze shampoo verwijdert het residu van eventuele styling producten en zorgt dat de haarschubben worden geopend, zodat de keratine goed kan worden opgenomen.
Daarna wordt de keratine op droog (of bijna droog) haar aangebracht. Dit gebeurt passe voor passe, zodat de keratine goed in al het haar kan trekken. Afhankelijk van uw haartype en wensen, moet de keratine daarna intrekken. Houd rekening met circa 45-60 minuten intrektijd. Wanneer de keratine voldoende is ingetrokken, wordt het haar kort gespoeld, maar nog niet gewassen. Hierna wordt het haar volledig droog geföhnd (niet te warm). Na het föhnen wordt het haar passe voor passe volledig glad getangd. Hierna is de behandeling in principe klaar. Indien u dat wenst, kunt u uw haar direct wassen en naar eigen wens in model brengen, maar wij raden aan om minimaal 24 uur te wachten.

belangrijke informatie

Wanneer u een keratinebehandeling overweegt, is het belangrijk te bedenken dat een keratinebehandeling van Keratherapy geen straightening behandeling is. Keratherapy werkt in Europa met 100% formaldehyde-vrije formules en deze formules verbreken niet de zwavelbruggen in het haar. Het haar wordt dus niet volledig steil, maar afhankelijk van uw haartype en het type behandeling worden uw krullen/ slagen ‘getemd’ en uw haar wordt glanzender, pluisvrij en makkelijker handelbaar. De resultaten van de behandeling hoeven dus ook niet uit te groeien, maar de keratine slijt uit het haar door regelmatig wassen en stylen.

Heeft u eerder een keratinebehandeling gehad, bespreek dit dan met uw kapper. Eerdere behandelingen kunnen namelijk van invloed zijn op het resultaat. Dit geldt ook voor medicijngebruik, een (recente) zwangerschap of bijvoorbeeld een speciaal dieet. Al deze zaken kunnen van invloed zijn op de conditie van het haar en het resultaat van de behandeling.

Terug naar het totale behandelingenoverzicht